- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -


My name: gerimis salji
My Fotopage: http://gerimisalji.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: Coolpix 5600
Nikon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Shafiee Ahmad
Latest entry:Firmax Beauty Magic Cream
Beauty MAGIC CREAM Firmax.... Hanya sedikit sapuan dinadi anda... Kesan serta merta.... Kegilaan wanita masa kini... Menambah keyakinan diri anda.... Utk lelaki & wanita... PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA. HUBUNGI : 013.365.8464 facebook: http://www.facebook.com/FirmaxBeautyMagicCream?ref=hl View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
ZaminOmar Personal Photoblog
Latest entry:group photo Kursus Asas Fotografi 23/24 april 2011
--------------------------------------------------------------------------------------- KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS DENGAN ZaminOmar AGGR Photography - 23 & 24 April 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All rights reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... View this Fotopage entry
KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
i d a c a y a n g
Latest entry:~akma~
gambo nih aku amik masa p tengok perasmian monsoon cup kat pulau duyung... nampak cam comei jer jelingan dia tuh,,, ekekekeke... View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
bad bad
Latest entry:My one bedroom apartment
I rent it, of course. The selling price for this kind of apartment is more than 3 times my 2-story terrace house in Bangi. View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
MR et MRS MASWARI
Latest entry:Cuti ....
Salam.. Rasanya dah lame bebeno tak up pic kat sini.. nak buat notes pun dah letih.. kite up sat pic terbr fatin... View this Fotopage entry
Azlan Nizam
Latest entry:Ain again ...
View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
Jon Joe
Latest entry:kampungku
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe LOL LOL LOL View this Fotopage entry
4
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
cry baby
Latest entry:kek of heart
trail session ~ View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
muhamat zaidi isa
Latest entry:ISO... (Lens EFS55-250IS)
Shutter Speed : 1/15 Aperture : f/5.6 ISO : 400 W/B : Auto Converted to B/W mode Shutter Speed : 1/200 Aperture : f/10 ISO : 200 W/B : Auto Shutter Speed : 1/30 Aperture : f/5.0 ISO : 400 W/B : Auto Blur on it's ear View this Fotopage entry
IMG_2282
fariena gg
Latest entry:Nurdhiya Irdina
Dah lama benar tak upload gambo :-D ..nie pun setelah didesak byk kali..hehehe LOL LOL , maleh btul aku kan...huhuhu..so this pict tak la the latest sgt..baru la gak..dhiya dah makin besau..nak masuk 10 months dah..pejam celik pejam celik dah besau dah..so bila makin besau nie..makin ligat n tak reti dok diam :-D :-D ..macam2 benda dhiya nak cuba..so far alhamdullilah.. ;-), takde la extreme sgtt..wakaka.. :-D View this Fotopage entry
dinima harris
Latest entry:cucu ku Adam Yusuf
love train like his uncle daniel kecil2 sudah pun kenal computer View this Fotopage entry
dengan hero2 KOL
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Mohamad Fauzi Jaafar
Latest entry:Akulah
View this Fotopage entry
papan zz
Latest entry:how it's made
Artwork di bawah ni dihasilkan 100% menggunakan Photoshop. Required no drawing skill. Tutorial akan menyusul kemudian. http://www.papanzz.com View this Fotopage entry
INside out
Latest entry:monolog seekor kucing
miau...miau..miau.. View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
nur istimewa
Latest entry:Senja Di Hangar MAS KLIA
Assalamualaikum... Gambar yg di shoot semasa Majlis Mabit. Seperti majlis Mabit yg lepas, seperti biasa akan diadakan tayangan video Palastine. Waktu ini lah yang saya tak dapat lupakan dimana semasa 1 lagu nasyid perjuangan Palastine (nasyid Arab) dinyanyikan mereka, rakan-rakan yg lelaki ni turut menyanyi dan melaungkan 'Allahu'akbar' dgn penuh semangat selepas lagu tersebut... Ya Allah... berderau rasanya darah time tu... :surprised: Saya mengucapkan syukur pada Ilahi kerana menemukan saya dengan ... View this Fotopage entry
ja gd
Latest entry:A famosa resort,Melake
View this Fotopage entry
Indy Always
Latest entry:MEGAGaleria: Vitória de Guimarães 3-0 Rio Ave
More information in http://adeptos.blogspot.com and http://megafone2.blogspot.com. View this Fotopage entry
V. Guimarães-Rio Ave: Aparato policial passou a imperar
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Munzir CK
Latest entry:RANtAi Merdeka 2008
Some great moments of RANtAi Merdeka 2008 View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Rasyidien Razman
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri - 2007
View this Fotopage entry
Kemali Firin
Latest entry:SAAT CINTA BERSATU ABADI #3
INFO: TEMPAT KERJA AKU SEKARANG BARU LANCARKAN KEMPEN QUALITY PERINGKAT TERKAHIR.TUJUAN UTAMA NAK BERITAHU OPRT MENGENAI KEPENTINGAN KUALITI DAN KEPENTINGAN PENGGUNA. MOGA DENGAN KEMPEN INI DAPAT JUGA SEDARKAN YANG LAIN MENGENAI KUALITI SESEORANG ITU... ;-) SAAT CINTA BERSATU ABADI #3 Mesyuarat tergempar baru sahaja habis, semua penyelia line beredar dari bilik mesyuarat Mesyuarat yang berlangsung 1 jam banyak tertumpu mengenai aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan semasa cuti Hari Raya Haji sel... View this Fotopage entry
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
petir aris
Latest entry:wak wak
dah sebulan rupanya aku tak update..keke. update pun kat web baru je --> http://www.petirphoto.net(petirphoto.net) raya keberapa tah pi jerat burung wak wak kat kampung b.pahat... dua mlm berturut2 mlm pertama dapat dapat berapa tah..tapi tak sampai 10 ekor. mlm kedua dapat 31ekor :-D mlm pertama jerat saya takde masih di t.malim jerat burung wak wak ni bahaya sikit.. bunyi untuk memikat burung ni kena betul.. kalau salah harakat bunyi dia..hah lain lak yg datang :-> .. tapi kita org pakai kas... View this Fotopage entry
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
irsan abd rahim
Latest entry:Dia Sudah Setahun
klang 26.10.2007 View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
mysery seri
Latest entry:Cloud no 6...
Bismillah Assalamualikum.. Ni gambar lama...no 6 adalah jersi kegemaran aku... :-) View this Fotopage entry
di mana jua aku berada..
Khairul Hafiz SF
Latest entry:Novel "Lagukan Senandung Itu"
BLURB Perjalanannya mempelajari seni gendang tidak mudah. Dia terpaksa melalui jalan berliku, apatah lagi dengan fizikal dirinya seorang wanita. Persepsi masyarakat terhadap wanita dalam permainan tradisional itu tidak menyebelahinya. Begitu pun Fatimah tetap dengan hasratnya untuk mendalami ilmu gendang. Dia sanggup bertualang untuk mencari guru di tempat lain bagi menajamkan ilmunya. Bukan itu sahaja, ketika perusahaan gendangnya dikhianati sehingga syarikatnya hampir disingkirkan, dia masih m... View this Fotopage entry
pasukan gendang
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
rahsia ssshhhh
Latest entry:tmn rama-rama
lama seh x update fotopages aku nih... :wave: View this Fotopage entry
Sir Lanunputih
Latest entry:Kawan² KK ... Part IV
Sambung ... jangan x sambung ... View this Fotopage entry
Vfs1 @ KK
Me ardif
Latest entry:kenapa aku luv banget sama dia....... :)
aku pun tataw.. kenapa aku suke amattttt sih buli dia..... :satisfied_nod: :satisfied_nod: :lol_up: mungkin sebab dia nampak kiut kalo kene buli kott.. hehehehehe :-D :-D :-D ~mohd adib irsyad... View this Fotopage entry
terjun tiruk bang?....
asr ana
Latest entry:Avignion
jln² di Avignion...bandar dlm kubu... View this Fotopage entry
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
hafiz shah
Latest entry:Learn How To Capture Movement
Being able to capture a sense of movement is a skill worth mastering because you can apply it to a wide range of subject, from sport to wildlife to shots of your kid having fun. The most popular techinuque used to imply movement is paning. The slower the shutter speed you use, the more blur you'll record, and thought panning experts are able to keep their subject pin sharp, the result can look even more blurs too, so don't worry if this happens. Alternatively, use a slow shutter speed and keep your ... View this Fotopage entry
F/20 1/15 sec
Suhaini Salleh
Latest entry:from this moment...life has begun
View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
hayley Oak
Latest entry:It's been a while
Whoaaaaaa i didn't realize that i've abandoned this site for TOO LONG!!!!! More than a year!! Wow!! Where the hell have i been??? ;-) Haha after being 'attacked' for posting few posts which were quite sensitive here (deleted them all n locked my fp), i kind of having my temporary 'retirement' haha... erm erm i miss taking all the crap photos, i miss stalking people's fotopages lol... i miss writing comments on people's fotopages too... i miss many other things here... $-) View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
UzuMakI NaRuTo
Latest entry:Taiping...
nie laaa tempat aku dgn kawan2 lepak bila kitaorg dpt melepak...sini gak laa aku carik ketenangan bila aku ader masalah...sini gak ler aku habis kan masa n bila balik kene kejar ngan mak aku sebab selalu balik lambat..umur dah 24 tp still kene keja... nak buat mcm mana..nama pun anak yer tak? hhehehe but in many ways aku tetap happy dgn kpg aku... besh..lepak sini... View this Fotopage entry
tetiba jerr...aku nak balik kpg gie air terjun lagi
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
Jemster Jr
Latest entry:Borakphoto Task #6 - Black & White
Task Borakphoto - Black & White View this Fotopage entry
na na
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016