- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Dec-2007 14:12 Email | Share | Bookmark
i'm back?

 
 





actually gambar diatas tiada kaitan dengan kemalasan yang telah wujud sejak setahun yang lampau..
cuma tidak berkesempatan untuk menokok tambah di fotopages ini..



alahai... lama dah rasanya tak up gambar kat sini
rindu pulak nak up hari ni..

tapi sedih gak la coz tak de pic yang menarik yang nak di up
lama tak edit.. tangan pun dah keras semacam.. alahai!

mood pun dah tak de.. kenapa ek? huhuhu

bila agaknya nak beli camera baru ni...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net