- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 11

provençal
flowers







Wednesday, 29-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
sALon dE L'AuTo gEnèvE v1.4

open
your
mind








gamba x bape clear... tengok pon blur jek... blur cam yang ambek gamba nie gak






Tuesday, 28-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
FANATIQUE - publicité II

the gunners
iklan sekali lagik...



Quarter-finals___28 March 2006 - 20:45___Highbury - London



vs




assalamualaikum seme
setelah berhempas pulas dengan real madrid dalam round of 16, team pebret aku telah berjaya untuk terus ke suku akhir yang mane 1st leg nye adelah malam nie dan 2nd leg nye lak 5 april nie at turin, italy...

dan... walo seme tau yang juventus adelah pasukan pilihan, namun sebagai insan yang sentiase dibelakang kelab sentuhan arsène wenger yang semakin kurang bisenyeee ini... aku akan tetap memberi sokongan yang padu dan gitu... jangan jeles beb!!! (ntah sape nak jeles ntah... )

sekali lagik dan.. mungkin ini adelah iklan terakhir tok season kali nie <<<< cam dah serah kalah jek bunyik
x pe... x pe... yang penting enjoy





jemster"]Juventus... Aku memang dari dulu lagi Juventus
Meh kita tgk game ni secara live. Lepas jer game tuh boleh ler kita buat rusuhan.. [/quote]
kite jadik musuh tok malam nie nampaknyeee... hahaha


[quote="fadzliali"]nie mesti peminat setia nie..zaman kegemilangan Arsenal dah habis lah.. [/quote]
abis x abis... kalo dah minat, talak hal punyak fantestik, plastik, fanatik... seme ade tau
berperang dan semangat hingge titisan peluh terakhir



[quote="papanzz wrote:
aku sokong arsenal waktu arsenal lawan chelsea atau liverpool je..harap2 arsenal dapat kalahkan 2 team tu.. namun begitu bila arsenal jumpe man utd mestilah aku sokong man utd!!!!! glory glory man utd..hahaha red devil

abis malam nie camne papan? arsenal vs juventes nie nak sokong sape?






_________________




Saturday, 25-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
pAysAGes pHotOs V

permaidani




je suis très heureux





Friday, 24-Mar-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
sALon dE L'AuTo gEnèvE v1.3

alfa romeo






[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net