- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 14

white musk












Tuesday, 18-Apr-2006 14:11 Email | Share | | Bookmark
FANATIQUE - publicité III

allez.. allez.. allez!!!
Iklan, iklan dan iklan lagik...





    __________________Semi-finals ___ 19 April 2006 - 20:45___Highbury - London__________________









assalamualaikum kepada peminat² dan pengkritik² the gunners

nampaknya iklan seperti ini masih dapat diteruskan memandangkan sambutan yang amat menggalakkan di setiap channel television benua bola sepak antarakaudanaku

dan pada malam rabu ini 19 april 2006 jam 20.30 waktu benua eropah (GMT +1h)
akan duduknya seorang fanatique the gunners di hadapan tv di channel canal+ dibiliknya dengan perasaan yang begitu semangat dan berdebar² yang pastinya sukar untuk dilafazkan oleh pencinta bola sepak seperti beliau…


dan aku cam biase laa kan.. pe² hal pon, wat mase nie aku malas nak pikir pasal EPL, sape yang ikot perkembangan EPL nie mesti tau sebab ape kan.. kalo x jadik juare Champions League nie then x dapat nak pintas Spurs... aku x tau nak cakap ape dah… pastu kalo Henry blah plak season depan…
adeiiiii.. kecewe, kecewe dan terus kecewe laaa aku ngan pakwe no. 1 aku nie ARSENAL … eh.. cam luah perasaan cinte lak…

pe² laaaa…. yang penting mase tengok bola tu ati mau enjoy




malam nie milan vs barca <<<< aku akan sokong barca dan kalo boleh aku nak tgk henry ronaldinho





tu jek tok iklan kali ini… jangan marah dan jangan jeles yer kawan²

_________________




Wednesday, 12-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 13

encore...
bungeeee
lagik!!!










Tuesday, 11-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
sALon dE L'AuTo gEnèvE v1.6

SAAB
car







Monday, 10-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 12

fleur








[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net