- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-May-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 17

 
 
 






Tuesday, 2-May-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
MARSEILLE - part 4

 




sambung lagik stori mori pasal marseille

marseille nie bandar ke-2 terbesar di france after paris...
kat marseille nie mende yang paling glemer dan menakutkan adelah pasukan bolasepak marseille atau lebih dikenali dengan name OLYMPIQUE DE MARSEILLE - OM

x tau nak letak keglemeran dorang nie kat mane, nak kate dorang nie glemer cam kelab² tername like real madrid, milan, man utd... x de pon sangat...
player dier pon bukan glemer sangat pon, mungkin paling glemer pon keeper dorang kot!!! fabien barthez... tu pon da kureng
tapi kat france nie dier laaa glemer, kalo tengok fanatik² dorang nie... memang menyeramkan..

malam sabtu lepas, final coupe de france - OM vs PSG (paris saint-germain)
duer team nie memang x leh jumpe... ade jek yang x kene... adeeeiiii!!!!
match x start ape² lagik da gado² kat luo stadium... tapi ape yang aku perhatikan laaa... x kire laa player ke fanatik dorang ke.. memang suke gado² nie... pelik²... sejarah nie ade kaitan ngan duer bandar di france kot...
dolu² ade perang antara duer kutub.. kekeke... kutub selatan dan kutub utara
uik... seram lak aku


malangnyeee OM kalah 1-2 sedih laa gak kan sebab aku sebahagian dari marseillais




kalo ade rezeki lebih, aku kasik tunjuk stadium kebanggaan dorang nie



Sunday, 30-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 16

 





hari ahad adalah hari blur seperanchis...
sesape gi jalan² hari ahad di peranchis... tentu tau sebabnyee... ahad is nothing
but this flower is something



Tuesday, 25-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
MARSEILLE - part 2

 
 
 
View all 9 photos...



bile musim sejuk dah berlalu... haaaaa... suasane agak berubah skit laaa... ramai dah mule melepak kat tepi² vieux port Marseille nie... jalan² sini then tengok gelagat manusia pelbagai bangse nie... pasti menyeronokkan


ermmm... mungkin x ramai yang kenal Marseille nie, malah mungkin gak x penah dengar Marseille nie kat area mane… hehehe
pic arc de thiomphe tu bukan kat paris… mesti ade setengah meke² ingat tu kat paris.. jauh tu aku nak ke paris… 800km+++ jauhnyeee… nak gi paris pon adeiiii.. duit².. dimana kau duit..









Quote:
Full Name: Zinedine Yazid Zidane
Birthplace: Marseille, France - 23 June 1972
Height: 185cm
Weight: 80kg
Clubs:
Cannes (France, 1987 - 1992).
Girondins (France, 1992- 1996).
Juventus (Italy, 1996- 2001).
Real Madrid (Spain, 2001 till now).


tengah jalan² leh terjumpe 'zidane' lak... eh.. cam x caye jek.. balik kampong agaknyee zidane nie... hehehe
tapi apsal cam pendek jek 'zidane' nie... x tinggi pon, 185cm ke 165cm? semacam jek... tapi kepale dier, rambut dier tu beh kurang sameeeeeee laaaa... x sangke sekian lame dok marseille nie, jumpe gak aku ngan 'zidane'... tapi klon jek laaa









jalan di bawah cahaye matahari yang agak terik di tepi vieux port nie memang agak memenatkan laaa... ntah apsal sakit pale lak... nak ambek gamba pon rase cam mengong jek... hehehe
aku nie susah tol laa nak ambek gamba bile ade sinaran matahari yang terlalu terik nie... cam blur jek rase... korang yang pro² nie ade ape² petua x? ajar leh x?







Sunday, 23-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
MARSEILLE - part 1

arc de triomphe de la porte d'aix









je viens du sud


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net