- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 23

 
 
 
View all 12 photos...











tengah gile bunge roses nie... tengok puas² sampai juling ye kawan²...


Friday, 9-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 22

 
 
 
View all 6 photos...







masih lagi kat taman rose...
seme hanye tinggal kenangan saje coz bunge²nye seme da layu..
da ilang da... huhuhu... seb bek sempat shots...





Thursday, 8-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 21

 
 
 
View all 15 photos...





spring nak abes da nie... dan nak masuk summer da pon... lupe nak up pics taman rose nie

seminggu dua nie saye akan up pics yang berkaitan dengan bunge² saje
jangan mata² awak seme berbunge sudah la ye..
hati berbunge² tak ape... tu tandenye tengah happy kan

untuk seme




Tuesday, 6-Jun-2006 12:18 Email | Share | | Bookmark
cErItA 1114 mUsIM - v0.4

 
 












naza wrote:
walau berat untuk aku pikul semua dugaan ini, namun aku terpaksa akur dan pasrah atas segala yang ditakdirkan untuk diri aku. inikah jalan terbaik untuk aku terima dengan hati yang terbuka? huhuhu
moga ditabahkan hati yang kurang tabah nie dan dikuatkan iman. segala puji bagi yang maha esa.


c'est notre histoire à nous... je ne vous oublie pas





Wednesday, 17-May-2006 20:45 Email | Share | | Bookmark
FANATIQUE - publicité IV

barcelona
arsenal
iklan terakhir untuk season 2005/2006








sebelom demam world cup bermule... marilah kite same² layan game terakhir champions league untuk musim ini...

zone terakhir untuk season 2005/2006... tak sangka sangat² arsenal boleh ke final... jumpe lak ngan barcelona... adeiiiii... pilihan utama tu... ermmmm... tak tau nak cakap ape lagik... seme meramalkan kemenangan yang beso untuk barcelona... ronaldinho henry

aku? hanye aku jek yang tau perasaan aku tike dan saat ini... malas nak gado² mulut ngan mereke² yang jeles ngan awek no.1 aku nie... neway... aku still arapkan sesuatu tok match malam nie

allez les gunners!!!! arsenaux... arsenaux... arsenaux...


semoga aku tidak lepas match malam nie... aku tak sanggup

tapi match kali nie aku agak terkilan la sebab aku x dapat nak tengok live kat paris... bengkek jek ati aku nie... da ade peluang tapi lepas camtu jek... arsenal gi final kat peranchis... tapi apekan daya.. jauh dan memang tak boleh pon, aku tengah praktikal.. ongkos lagik... adeiiii.. sian kan aku..


apepon yang bakal berlaku... epi² sokmo.. jangan gado²... jauhkan diri anda daripada berjudi




_________________




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net