- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Disneyland, Paris - part III

 
 
 





masuk² dalam jek ternampak si Aladdin... nak bergambar dengan dier punyer lah payah
ramai sangat budak² mintak autograph... cam laaa glemer sangat





Tuesday, 15-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Disneyland, Paris - part II








jom masuk!!!


Monday, 7-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tour Eiffel

eiffel
tower





hanye tinggal kenangan saje di sini... dah 4 kali da saye ke sini... tapi sekali jek daki tower nie... last month saye ke sini dah cam tak rase ape² keistimewaannye pon... nak ambek gambo pon x bermaye jek... malas.. huhuhu

nak up kat sini pon berat jek... nie jek la hasil yang saye dapat di tika dan saat itu

kembalikan saye semangat itu





Thursday, 3-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
GATHERING 'TKO meet KK' @ PD

 
 
 
View all 27 photos...






Place : Port Dickson
Date : 30th July 2006




sejak saye join Tokeikedai Online awal 2005, nie baru 1st time saye ber'gathering' dengan kengkawan dari pandangan kabur kelabu asap...
sronok jugak walo x ramai yang saye kenal... biase la saye nie pemalu tahap biawak skit...

dan sekarang nie.. tak sabar plak rasenye nak join next gath...

kengkawan seme yang sudah mengenali saye... merci beaucoup




Tuesday, 18-Jul-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
fLoRa série 27








assalamualaikum warahmatullah...

alhamdulillah... setibanya saya di bumi tercinta nie... segala kesegaran kebugaran melanda di fikiran
tenangnya bumi ini di hiasi dengan kehijauan ciptaan illahi





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net