- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Feb-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
AVIGNON - palais des papes

Palais
des
Papes
pagi....






petang...





nak masuk situ leceh skit... so.. lepak luo jek.. tu pon orang dah tengok enam macam
korang mesti tau tempat aper nie

esok sambung lagik laa.. jap lagik nak gi jalan² cari pasal kat tempat len lak







Sunday, 19-Feb-2006 11:14 Email | Share | | Bookmark
AVIGNON - pont d'avignon

Le Pont Saint-Bénezet
Le Pont d'Avignon






Quote:
"A legendary Brigde"
The bridge, built in the 12th century, was often damaged by the raging flood waters of the Rhône river, and during wars. Repaired and rebuilt again and again, it was definitively abandoned in the 17th century. Discover the legend of its construction and the song which has made it famous the world over.


ntah camne lagu dier aku sendiri x penah dengar




Sunday, 19-Feb-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
AVIGNON - bienvenue

avignon de provence





actually, pics nie aku tembak before balik dari melencong kat avignon... bus balik ke aix kol 18:30
sakit sei kaki... lupe lak nak kire bape jauh perjalanan kakiku ini berjalan di sepanjang jalan² yang dilalui oleh pejalan² kaki sepertiku...

coming soon, pics tolak tarik aku dari avignon






Saturday, 18-Feb-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
pAysAGes pHotOs III

 
 
 







nie jek yang sempat aku tembak b4 gi lencong sambil meronggeng...

cuti seminggu nak gi jalan² cari pasal bon vacances





Friday, 17-Feb-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
cErItA 1114 mUsIM - v0.0

cErItA
1114
mUsIM







Quote:
DOA PENERANG HATI






[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net