- m0n Hist0iRe eSt mA vIe -

By: gerimis salji

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-May-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
Selangor : Sungai Congkak

Sungai Congkak









Monday, 26-May-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
Melaka : Tanjung Bidara

Tanjung Bidara






Wednesday, 23-Jan-2008 23:01 Email | Share | | Bookmark
City of London III

 




Quote:

Pimpin diri kamu dahulu sebelum kamu memimpin orang lain



Wednesday, 16-Jan-2008 16:01 Email | Share | | Bookmark
City of London I

tower brigde



Quote:
Jika kita mengubah luar dan dalam.. tuhan akan mengubah makhluk di sekeliling kita



Friday, 14-Dec-2007 14:12 Email | Share | | Bookmark
i'm back?

 
 





actually gambar diatas tiada kaitan dengan kemalasan yang telah wujud sejak setahun yang lampau..
cuma tidak berkesempatan untuk menokok tambah di fotopages ini..



alahai... lama dah rasanya tak up gambar kat sini
rindu pulak nak up hari ni..

tapi sedih gak la coz tak de pic yang menarik yang nak di up
lama tak edit.. tangan pun dah keras semacam.. alahai!

mood pun dah tak de.. kenapa ek? huhuhu

bila agaknya nak beli camera baru ni...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net